Поредна драма разбуни духовете в  пловдивското село Цалапица. Подозрение в

...
Поредна драма разбуни духовете в  пловдивското село Цалапица. Подозрение в
Коментари Харесай

Поредна драма в Цалапица! Съпругата на кмета го хваща в крачка, тъщата е в болница след побой у сватовете

Поредна драма разбуни духовете в  пловдивското село Цалапица. Подозрение в невярност приключи с побой и междинна телесна, а съществени герои в историята са кметът на Цалапица Ивайло Данаилов, брачната половинка му Христина  и родителите на двамата.  Инцидентът е станал нощес, а по случая към този момент има формирано досъдебно произвеждане в Районна прокуратура, научи TrafficNews. Репортер на медията беседва с част от забърканите.

Историята стартира общоприетоо – с чести отсъствия на Данаилов от вкъщи му и съмнения за невярност от страна на брачната половинка му.  „ Проблемите не са от през вчерашния ден и щерка ми стигна до там да му постави проследяващо устройство. След следващото му излизане нощес, тя го е проследила и го разкрила с момиче в автомобила му на пусто място отвън селото ”, описа пред  TrafficNews майката на Христина – Ваня Костадинова. Младата жена позвънила на майка си, споделила й какво е разкрила, а Костадинова решила да уведоми сватовете си и да потърсят решение на казуса.

„ Те живеят против нас. Аз влязох в двора и ги повиках. Излезе майка му Златка и аз и споделих: „ Елате да видите сина си, що за стока е ”. А тя стартира да ме наскърбява с най- грозни думи – назова ме кукувица, алкохолик и прочие Излезе и Данаил – бащата на Ивайло, който стартира да ме блъска и да ме размята по двора. Събори ме на земята и стартира да ме блъска. Почувствах смазваща болежка и започнах да ги апелирам да ме оставят на мира. Златка, сподели, че нищо ми няма и че съм „ артистка ”.  След това Данаил извика по-малкия си наследник и ме изнесоха на открито, като ме хвърлиха като куче до казаните за отпадък “, разказа Ваня Костадинова.

Тя набрала последния номер на телефона си, който се оказал на нейна съседка, която дружно със брачна половинка си й се притекли на помощ. „ Повикаха кола за спешна помощ, а до момента в който чакахме мина някакво момче и ме завика с одеало, тъй като бяха цялата мокра и кална. Но не можех да помръдна  или да стана, тъй като изпитвах зверска болежка. Била съм с бъбречна рецесия, само че това беше по- ужасно ”, споделя дамата. В следствие тя е откарана в УМБАЛ „ Свети Георги ”, където лекарите откриват, че Костадинова е със счупена дясна ключица, счупено ребро вдясно и други контузии. Настанена е в хирургията, защото счупеното ребро е на рисково близко разстояние от белия дроб. 

След подадения сигнал на 112, на място са пристигнали екипи от районно управление (на МВР) Стамболийски. Убийството на Димитър Малинов и бягството на килъра му, поради първичното неглижиране на случая, явно са обеца на ухото на ръководстдото на районното, които са реагирали стремително. Полицаите са направили първичните разпити на част от забърканите в случая, разговоряли са и с потърпевшата жена в болничното заведение.

„ С племеницата ми до сутринта бяхме в болничното заведение. След това тя потегли за чужбина, защото е арбитър на интернационално съревнование. Не знам по какъв начин ще се развият нещата. Подобна експанзия не е оправдана с нищо ”, разяснява братът на Ваня Любомир Пелтеков.

В Районна прокуратура има формирано досъдебно произвеждане.„ Сигналът за случая в Цалапица е постъпил нощес, като на място е изпратена дежурна група от полицията. Имаме потърпевша жена, която е призната в болница със счупена ключица, счупено ребро и контузии по главата и гръдния панер. Очакваме резултатите от съдебно- здравната експертиза и  проверяваме събитията към случилото се. На този стадий не можем да дадем повече информация ”, съобщи зам. районният прокурор Атанас Илиев.

TrafficNews се свърза и с кмета на Цалапица, който съобщи, че е „ схванал, че е имало някакво сдърпване, само че нямал подборности ”. „ Не съм разговарял с майка ми и не съм наясно какво се е случило. Сватове се, само че не се харесват. Живеем настрана, не знам по какъв начин се е стигнало до тук ”, съобщи Ивайло Данаилов пред медията.

Той и Христина са женени от 2 години, имат дребен наследник, който също е на две години. Според семейството на Христина- Данаилов е имал връзка с момиче от танцовата група към читалището, в която играел от години. Според хора от селото, момичето не е било навършило 18 години.

На въпрос дали е имал връзка с малолетна, кметът съобщи, че „ първо не е изневерявал и второ не е изневерявал с малолетна ”.„ Със брачната половинка ми сме в относително положителни връзки. Днес не съм се чувал с нея, тъй като тя е в чужбина и телефонът й е изключен. Като се върне, ще си изясним проблемите. Ние сме пълнолетни и всеки носи отговорност за дейностите си. Моите и нейните родители – също. Не виждам за какво би трябвало да се бъркат в живота ни ”, съобщи Данаилов и даде обещание да се запознае в детайлности със станалото.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР